Kinderboerderij ’t Ganzenbos wordt vernieuwd!

Kinderboerderij Ganzenbos is volop in beweging. Onlangs is er een stichting in het leven geroepen voor de verdere ontwikkeling van de kinderboerderij. Daarnaast zijn er de afgelopen periode voorbereidingen getroffen voor de ver- & nieuwbouw van de kinderboerderij. De hokken/dierenverblijven voldoen niet meer aan de gestelde (veiligheids-) eisen voor mens en dier

Op dit moment zijn we, samen met diverse partijen zoals architect en adviseurs van gemeente, bezig met het uitwerken van de plannen. Om deze verbouwing te kunnen realiseren moet een deel van de bestaande hokken aan de zij- en achterkant worden gesloopt. Er is nog geen definitieve planning wanneer er wordt gestart met de werkzaamheden en wanneer alles gereed moet zijn. Dit is echter nog mede afhankelijk van de procedure.

Ons doel is om in 2017 een kinderboerderij te hebben waar de kinderen met veel plezier komen en waar welzijn van dieren centraal staat. We willen groot uitpakken in de verbouwde en vernieuwde Ganzenbos-boerderij. Maar hiervoor zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen met diverse activiteiten rondom de boerderij . Vindt u het leuk om te helpen, dan zijn we ook op zoek naar u.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *