`t Ganzenbos gaat weer open

`t Ganzenbos is er nog en gaat weer open!

De corona beperkingen zijn voorbij. Het wordt weer lente. Het wordt weer buiten speelweer. Er komen weer kuikens aan, en misschien wel geiten-lammetjes. De wei op de kinderboerderij wordt weer groen en het gras groeit. Heerlijk toch! Op de Kinderboerderij het Ganzenbos worden we daar blij van. Zo blij als kinderen en daarom zijn de kinderen weer welkom op de woensdag en zaterdag middagen. Het seizoen openen we feestelijk op zaterdag 2 april om 12 uur!  Iedereen, maar vooral de jonge kinderen met hun mama of papa zijn van harte welkom.

Ook de scholen en peuterspeelzalen zijn weer welkom voor een bezoek door de week. Maar maak daarvoor een afspraak. We kunnen ook naar school komen,  bijvoorbeeld met onze pony Missie of met onze grote Brahma of  Disco haan, en vertellen over de dieren en hoe je ermee omgaat.

En doordeweeks, als we ’s-morgens aan het voeren zijn, zien we opa en oma met hun kleinkinderen heel graag komen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *