Het Ganzenbos officiëel heropend

Zaterdag 2 april is onze kinderboerderij na 4 jaar eindelijk officiëel heropend door wethouder David Sölez De kinderboerderij ging 4 jaar geleden dicht om te worden gerenoveerd iets dat volgens ons heel goed gelukt is dankzij de hulp van velen. Na 2 jaar wilden we in 2020 al heropenen maar door Corona werd dat 3 maal uitgesteld. Maar nu is het dan zover! iedereen is weer welkom. Kijk via deze link https://youtu.be/hBDG-z9yxk0 naar de officiële openingshandeling.

De kindermiddagen zijn als vanouds op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en op zaterdagmiddag ook van 14.00 – 16.oo uur. Opa’s en Oma en andere bezoekers zijn met hun peuter kleinkinderen iedere morgen welkom als we de dieren voeren en verzorgen. We zijn er dan van 9.00 tot 12.00 uur. Scholen en de Kinderopvang kunnen voor een groepsbezoek een afspraak maken. Bij voorkeur ontvangen we een groep op dinsdag- en vrijdagochtend tussen 11 en 12 uur.

Ook als altijd verkopen we weer eieren: Een doosje van 10 eieren voor € 1,80. Iedereen is welkom! En we hopen op een mooie zomer voor ons allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *